Ciorba de cartofi cu scarita si zeama de varza

de susu in Ciorbe, 10 Mar 2013 | 4180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 scarita-900 gr
  • 2 morcovi
  • 2 capia
  • 2 patrunjei
  • 2 pastarnaci
  • 1 telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • leustean uscat
  • cimbru romanesc
  • 1 foaie de dafin
  • boia
  • pasta de rosii
  • piper boabe
  • 1 l de zeaama de varza pusa treptat
  • 1 kg cartofi mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu scarita si zeama de varza:

Curatam legumele dupa care le tocam dupa preferinta. Cartofii taiati cubulete ii punem in apa sa nu oxideze. Calim ceapa dupa care adaugam ardeiul, si morcovul calind dupa fiecare. Punem legumele in oala in care am pus scarita sa fiarba, adaugam cartofii si condimentele fara a sara. Cand au fiert legumele punem 1/2 din verdeata tocata si zeama de varza incalzita. Zeama de varza trebuie pusa treptat si gustat mereu sa nu iasa prea sarata. Adaugam pasta de rosii dizolvata in ciorba si restul de verdeata. Acoperim cu capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu scarita si zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu legume coapte